[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_text]

KORTING VOOR LEDEN

Eenmalige korting van €5

Indien u een account aanmaakt bij Fishing Adventure krijgt u éénmalig €5,- korting op uw eerste bestelling. Daarnaast zal u veel sneller toekomstige bestellingen kunnen doorgeven.

Tevens is het mogelijk om snel in te loggen door gebruik te maken van de inlog mogelijkheid met uw social media account(s). Om in te loggen klikt u links bovenaan de pagina op een van de icons boven “Inloggen via social media”. Hierna wordt u doorverwezen zodat waar u kunt inloggen met de accountgegevens van uw Social media account.

INKOOPKORTING

Bespaar veel euro’s door slim te shoppen

Wilt u van nog meer korting genieten? Aan de hand van hoeveel u bestelt kunnen wij u nog een extra korting op uw bestellingen bieden afhankelijk van de grootte van de bestelling. Zie onderstaand schema voor de kortingstarieven.

GEWICHT

Boilies 25+ Kg is €0,25 korting per Kg 50+ Kg is €0,50 korting per Kg
Dumbles 25+ Kg is €0,25 korting per Kg 50+ Kg is €0,50 korting per Kg

DEEL & BESPAAR

Share & Like je bestelling voor nog meer korting!

Bent u enthousiast over de producten van Fishing Adventure? Deel het dan met uw omgeving! Wanneer u een bestelling van u deelt, op een van de verschillende platformen krijgt u nog eens 5% extra korting. Indien u beschikt over een account op twitter, facebook of google kunt u hier voor in aanmerking komen. Het enige wat u hoeft te doen is eenmalig uw bestelling delen met uw netwerk![/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]