Polentabloem

Polentabloem

Polentabloem is een geweldig product en is zeer goed te verwerken in een mix. Het heeft een goede instant-respons en hardt prima uit. Polentabloem neutraliseert plakkerige mixen en is tevens samen met een minieme hoeveelheid Lactalbumine in staat grote hoeveelheden neutraal materiaal ‘mee te nemen’. Een nadeel aan polentabloem is, dat het nagenoeg geen voedingswaarde heeft. Polentabloem verbetert de functionele eigenschappen van vrijwel iedere mix, en is ook goed te gebruiken in simpele boilies. Polentabloem zwelt flink tijdens het koken, maar het krimpt weer bij het afkoelen. Polenta is een goedkoop ingrediënt en kan ruim in een boiliemix worden verwerkt.

  • Kwantiteit: 60%
  • Hardheid: Prima
  • Binding: Weinig
  • Rolbaarheid: Zeer goed
  • Eiwitgehalte: Krap 10%
  • Instant-Response: Heel goed

Geef een antwoord